Nazad na vrh

CRM SYNERGIES


Traženje zadovoljstva kupaca najvažniji je cilj CRM SYNERGIES-a, a na taj način postali su najkonkurentnija svjetska fondacija i značajan proizvođač legure kositra u Europi.

CRM SYNERGIES razvija svoju industrijsku aktivnost slijedeći strogu politiku zaštite okoliša koja jamči brigu o okolišu.


Legure

CRM legure za elektroniku napravljene su od visoko kvalitetnog djevičanskog materijala i poštuju najveće zahtjeve regulativa.

CRM Synergies provodi striktnu kontrolu kako bi poboljšali performanse njihovih legura i minimalizirali pojavu tipičnih nedostataka lemljenja.

TIPOVI FORMATA

ANODE

ŠIPKE

FORMATI

POLUGE


TIPOVI LEGURA


Legure Sn-Ni

Legure Sn-Plata

Legure Sn-Cu


Legure Sn-Pb


Žica za lemljenje

CRM Synergies nudi veliku raznolikost žica za lemljenje sa različitim tipovima jezgri fluksa kako bi odgovorili na većinu aplikacija ručnog i robotskog lemljenja u različitim tržišnim područjima: elektronici, elektrici, automobilskoj industriji...

Glavna prednost CRMa u ovim područjima uspoređujući s konkurencijom je mogućnost izrade novog tipa prilagođene jezgre fluksa prema potrebama kupca ako nisu zadovoljni sa trenutnim standardima.

TIPOVI FORMATA TIPOVI ŽICATekući fluks

CRM Synergies nudi veliki opseg tekućih flukseva razvijenih za ključne tehnologije za montažu ploča.

Svi njihovi tekući fluksevi su razvijeni u skladu s utvrđenim zahtjevima i u skladu sa zahtjevima zaštite okoliša prema IPC-J-STD-004 standardu.

Njihove su formule dizajnirane tako da omogućuju izvrsnu močljivost i visoku pouzdanost smanjujući pojavu glavnih grešaka lemljenja.

TIPOVI  FORMATA

Sprej
Boca 5l, 25l
Fluks olovka